Klacht: Blaasje in mond door sensodyne complete protection (extra fresh)

op 13 mei 2017 over Sensodyne in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik gebruik al jaren sensodyne. Onlangs heb ik eens een andere type gebruikt, nl. sensosyne complete protection – extra fresh. Het eerste wat mij opviel was dat deze tandpasta alles behalve fris rook. Maar daarnaast kreeg ik ook nog bijwerkingen, nl. blaasje in mijn mond, en dat is wel pijnlijk en zeer vervelend.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag weten wat de oorzaak hiervan is. Ik heb de indruk dat er een vrij agressief bestanddeel in deze tandpasta zit. Ik wil dat dit onderzocht wordt, want blijkbaar ben ik niet de enige. Ik denk niet dat dit mag bij zo'n dure tandpasta waar je het tegenovergestelde van verwacht (bescherming).

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sensodyne

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sensodyne nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SDrieskens