Klacht: blaar aan de achter kant van de hiel

op 06 september 2016 over Van Bommel in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte mijnheer, mevrouw

Ik ben een grote fan van van bommel geworden, in middels heb ik al vier paar en heb er tot nu toe goeie ervaringen mee. Pas geleden heb ik mijn vijfde paar gekocht en het gaat om het model P9410 WHITE PRINT LIMITED AWESOMNESS NR. 34. Van de rechterschoen krijg ik namelijk steeds een blaar achter op me hiel ( oeps dat doe zeer! ). Bij al mijn schoenen loopt het van achteren mooi egaal rond, alleen bij dit model zit er inde rechterschoen achter een stiksel in de middel waardoor ik steeds die blaar krijgt ( best vervelend). Nu is mijn vraag, is dat een productie foutje en dat opgelost worden?

Gewenste Oplossing:

Ik zou heel erg tevreden dat het probleem op gelost kan worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van Bommel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van Bommel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mallebabbekom mallebabbe kom hier