Klacht: BK fusion strawberry zonder crunch

Stoonen op 01 april 2018 over Burger King in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte lezer,

Zojuist heb ik bij een vrolijke werknemer van de Burger King (op het station Eindhoven) wat eten gehaald. Hierbij zat een BK fusion strawberry crunch. Ik heb dit onderweg in de trein na Amsterdam gegeten en kwam erachter dat er geen crunch zit in de BK fusion en nauwelijks aardbei. Heel zonde want hier zat geen smaak noch kraak aan en heb hem na goed zoeken en roeren na een hap weg gegooid. Hier baal ik enorm van want die BK fusion is een van de redenen dat ik naar jullie toe ga.

Gewenste Oplossing:

Ik zou het waarderen als het bedrag van de BK fusion €2,25 aan mij zou worden terug gestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Burger King

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Burger King nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door