Klacht: bitterkoekjes kook pudding

op 25 april 2017 over Dr. Oetker in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben al jaren klant van dr.Oetker en heb nooit klachten gehad ,mijn kinderen en nu mijn kleinkinderen vonden het altijd heerlijk als ik bitterkoekjes pudding toe had .Maar nu dat veranderd is heb ik het al twee keer geprobeerd en heb het twee keer weg kunnen gooien .het resultaat is een en al klonten in de pudding ,daar had ik met het oude merk nooit last van en nooit problemen .Deze pudding koop ik niet meer, ik kan er het niet mee worden.

Gewenste Oplossing:

Ik zou het fijn vinden als de oude bitterkoekjes pudding weer te koop zou zijn gewoon melk koken pudding er in en klaar .nooit geen problemen mee gehad.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dr. Oetker over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door jeroen302