Klacht: Bij verdien grens terugbetaling

op 11 juni 2016 over DUO-IBgroep in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben in behandeling om mijn maandbedrag te verlagen, omdat niet in staat bent te kunnen betalen vanwege weinig inkomen. Telkens bewijzen opsturen naar duo en wachten voor de vast getelde bedrag. Maar nu op eens krijg ik een brief van de duo van een deurwaarder. Ik ben nog steeds bezig met duo om bewijzen te sturen en veel bellen. Dit kan niet mijn bedrag is nog niet vast gesteld en duo is er mee bezig. Waarom een deurwaarder brief thuis.

Gewenste Oplossing:

Ik wil geen deurwaarder brief ontvangen en mijn maandelijkse termijn moet lager of liefst op nul aantal jaren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DUO-IBgroep

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DUO-IBgroep nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Senol