Klacht: Bij de kassa bedondert worden.

op 27 mei 2016 over COOP in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij Coop lindenlaan Amstelveen pak ik vaak afgeprijsde artikelen 30 tot 50% korting op een artikel ,deze korting staat duidelijk leesbaar aangegeven op de verpakking met een grote gele sticker , toch wordt keer op keer bij de kassa 100% berekent en doen ze alsof ze de korting sticker op de verpakking niet hebben gezien. Dit is reeds meerdere malen gebeurd. Slecht volk werkt daar bij die Coop winkel en ik ben het vertrouwen in die winkel kwijt. Ik loop nu liever een eind verder om bij een andere supermarkt mijn spullen te halen. Jammer…..

Gewenste Oplossing:

Ander management.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over COOP

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over COOP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door R.Marsman