Klacht: Bezorging weekblad ViaMaastricht

op 01 augustus 2017 over A en C Media in de categorie Reclame

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al eerder een klacht ingediend voor het niet bezorgen van het weekblad 1Maastricht. Sinds het verschijnen van het nieuwe weekblad ViaMaastricht heb ik dit pas 1 maal mogen ontvangen. Omdat ik niet geabonneerd ben op een krant ben ik afhankelijk, zeer zeker voor de berichten van de Gemeente Maastricht, van dit weekblad. In verband met de diverse (bouw)werkzaamheden in het kader van het A2 traject, de Noorderbrug, Belvedere etc. wil ik graag hiervan op de hoogte blijven.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik in het vervolg wekelijks dit blad weer bezorgd krijg. En niet voor een paar keer en dan weer niet. Ik ben zelfs bereid, indien mogelijk, om dit blad zelf op een centrale plaats om te halen. Volgens mij is A en C media gehuisvest dicht bij mijn woonadres.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over A en C Media

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over A en C Media nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M. Winants