Klacht: Bezorging faalt

melisdev op 20 februari 2021 over Het Parool in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zie dat ik niet de enige ben, maar ook bij mij is Het Parool in de afgelopen weken vaker niet dan wel bezorgd. Ik dacht sinds gisteren dat het weer goed was gekomen, omdat hij voor de tweede keer op tijd door de brievenbus kwam. Maar vandaag weer niks. Meldingen – ook dat las ik al in voorgaande klachten – leveren niets op. Aan digitaal lezen heb ik een vreselijke hekel, dus: Parool, doe er wat aan. Op deze manier gaan jullie abonnees verliezen!!

Gewenste Oplossing:

Dat lijkt me logisch: bezorg de krant gewoon op tijd. Voor haperingen bij ernstige sneeuwval heb ik begrip, maar met dit voorjaarsweer moet dat gewoon lukken, lijkt me.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Het Parool

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Het Parool nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door melisdev