Klacht: Beveiliging bug bij opstarten gsm

Riingo op 10 september 2021 over Nokia in de categorie Electronica - GSM

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Nokia, ik heb een beveiliging bug gevonden in mijn Nokia 6.2. mijn gsm heeft een patroon code en nummer pincode nodig als je de gsm aanzet.

Als ik de gsm aanzet en optijd de patroon code voor de nummer pincode invoer, word de telefoon ontgrendeld en kan ik gewoon in alle apps tot dat ik de gsm vergrendel via het rechter vergrendel knop. (Dus ik kom zonder dubbele beveiliging in de gsm) als ik dus de vergrendel knop in duw vraagt hij me voor de opstart pincode en erna de ontgrendel patroon code.

Ringo leach

Gewenste Oplossing:

Dat de bug word opgelost. En feedback.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nokia

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nokia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Riingo