Klacht: Betalingregeling wordt steeds ingetrokken

op 09 oktober 2017 over Bos Incasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vordering tele 2 . Steeds wordt mijn regeling beeindigd omdat tele 2 er steeds iets bijzet. Nu eindelijk geregeld dat de abonnementen , die ik nooit gebruikt hebt. Worden afgesloten en alles bij bos komt te staan voor een redelijke regeling. Die ik overigens altijd keurig betaald heb. Helaas op mails wordt niet gereageerd. Zal binnenkort dan wel een deurwaarder worden. Telefoons zijn teruggestuurd omdat deze ook niet door mij besteld waren. Retorbewijzen gestuurd. Helaas alles is zoek bij tele 2. Alleenstaande moeder en bereid te betalen. Helaas geen medeweking

Gewenste Oplossing:

Een redelijke betalingregeling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bos Incasso

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bos Incasso nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Bos Incasso in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Jerrie03