Klacht: Betaling Van een aanbieding

op 19 december 2017 over Direct Solutions in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zou in sept vorig jaar (2016) een aanbieding van Direct Solutions Herben gekregen had 14 dan om mij aftemelden via de mail, heb die mail nooit ontvangen, terwijl zij zeggen dat ik hem heb geopend.ik zou een soort fraude hebben gepleegd door een email adres te geven dat mijn echtgenoot inmiddels al had opgezegd.Dit was ik helemaal vergeten.Dus ik moet nu in 2 termijnen een open staand bedrag betalen van 47,00 euro. Ik voel mij belazer. Wat kan ik hier mee doen?

d

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden dat ik niet moet betalen ik voel me opgelicht

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Direct Solutions

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Direct Solutions nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Xsanthaiza