Klacht: Betaling of contact onmogelijk

op 27 december 2017 over Global Guarantee in de categorie Kredietverstrekkers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had ruim 1 jaar geleden geld geleend bij ferratum bedrag van 600 euro en moest global guarantee 250 betalen.het bedrag naar ferratum had ik niet kunnen betalen,maar had bedrag naar global guarantee wel betaald.ik heb ferrattum meerdere malen berichten getuurd masr tevergeefs geen reactie en nu krijg ik bericht van global guarantee om contact op te nemen maar ik zie nergens op de brief een telefoon nummer of een rekening nummer dus ik weet niet hoe ik dit probleem moet oplossen

Gewenste Oplossing:

Telefoon nummer van golbal guarantee en van ferratum zodat ik probleem kan oplossen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Global Guarantee over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Mustique76