Klacht: Betaling met creditcard bij bestelling iPad 3

op 05 juli 2012 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik heb naar aanleiding van de iPad 3 actie een iPad besteld en gekocht voor 498,95. Keurig betaald met mijn creditcard. Kreeg allerlei maaltjes dat het was geaccepteerd en dat ik een afspraak kon maken met de koerier. Echter de volgende dag bedacht ik mij en annuleerde de bestelling. Ik kreeg ook keurig weer mailtjes dat het geannuleerd was. Echter ik bleef in mijn overzicht van mijn creditcard zien tmobile en het bedrag, waarbij stond vermeld nog niet gefactureerd. Echter 4 weken later moet ik nu alsnog betalen en na diverse telefoontjes wordt er gezegd over 6 weken krijgt u uw geld terug. Dit terwijl ik nooit voor ontvangst heb getekend omdat de iPad nooit is geleverd.

Gewenste Oplossing:

Gewoon de betaling ongedaan maken door de creditcard maatschappij te zeggen dat er niet geleverd is. En niet mij onnodig op kosten jagen door mijn geld minimaal 7 weken vast te houden.

Alle klachten die gemeld zijn door Rob Koster