Klacht: Betaling achterstand

op 15 februari 2018 over Direct Solutions in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gebeld met een aggressieve toon betalen of deurwaarde ze zouden opname hebben moet 189 euro betalen als ik vroeg waarom ze na een jaar pas belde en geen aanmaningen verstuurd zOuden hebben wist hij niet zoveel te zeggen .. Moet ik dot nu gaan betalen ?? Zit er een beetje mee heb al niet zoveel maar heb ook geen zin om in de problemen te komen

Gewenste Oplossing:

Als ik antwoord krijg dat het oplichting is en in niet on de problemen kan komen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Direct Solutions

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Direct Solutions nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gerio