Klacht: Betalen voor een bestelling die geretourneerd is

op 16 mei 2020 over JDsports in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ongeveer een maand geleden heb ik schoenen geretourneerd bij een JD-filiaal te Eindhoven. Na ongeveer een maand niks hierover gehoord te hebben, ging ik ervan uit dat alles goed zou zijn. Nu kreeg ik vorige week een mailtje van Klarna dat ik nog moest betalen en het overzicht niet gewijzigd was. Meteen contact opgenomen met de klantenservice van JD. Hun vroegen om een retourbewijs. Na een maand deze nergens kunnen vinden. Geven ze aan dat ze niks voor mij kunnen betekenen, oftewel dat ik voor een bestelling moet betalen die ik niet eens meer heb! Het is sowieso raar dat ze dit alleen aan de hand van een briefje kunnen bevestigen en dat dit nergens in een systeem geregistreerd staat.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de factuur van Klarna gewijzigd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JDsports

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JDsports nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door brittjn