Klacht: Betalen ondanks uitschrijving

op 24 september 2016 over Huurwoningen.nl in de categorie Websites - Woningen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mij uitgeschreven en de zogenaamde boete betaald wegenens achterstaande betaling, en alsnog krijg ik berichten dat mijn boete hoger wordt en dat nu de volgende stap de deurwaarder is, omdst ik zogenaamd niet heb betaald.

Gewenste Oplossing:

Als ik de boete niet zou moeten betalen, ik heb namelijk op tijd betaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Huurwoningen.nl in behandeling genomen

Bericht van Huurwoningen.nl

1 jaar geleden - Beste Renee, Kun je een mail sturen naar info@huurwoningen.nl met een kopie van de betaling? Dan boeken wij de factuur direct af. Met vriendelijke groet, Ashley Zuijdendorp

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Huurwoningen.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Huurwoningen.nl

Heeft op 12 mei 2017 om 10:45 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste lezer,

Deze klacht is enige tijd geleden door Huurwoningen.nl in behandeling genomen en opgelost. Wanneer u vragen heeft kunt u onze klantenservice elke werkdag telefonisch, per mail of via whats'app bereiken. We zullen u dan helpen en samen met zoeken naar een passende oplossing.

We wensen u een prettige dag!

Met vriendelijke groet,

Maaike
Huurwoningen.nl

Alle klachten die gemeld zijn door Reneemvz