Klacht: Betaald via Microsoft store.

op 12 september 2018 over InPixio in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 5 september 2018 heb ik InPixio Photo Eraser gekocht via de Microsoft Store. Ik ben na betaling eigenaar van deze App echter is de software niet te downloaden. Het bestelnr. 1174898634 Betaald is via IDEAL naar Microsoft NL60ABNA0593340817. Als ik via de Store kijk ben ik wel de eigenaar en druk op de downloadknop echter gebeurt er niets. Graag zou ik de software op een andere manier willen bekomen via de post naar J. Pen Hofvliet 94 2251TL Voorschoten.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik de betaalde software inPixio Eraser heb ontvangen via de Post of via mijn mailadres: jpensenior@casema.nl

Met dank voor uw moeite.
Met vriendelijke groet, J. Pen (senior)

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over InPixio

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over InPixio nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jpensnr