Klacht: Betaald parkeren

op 06 april 2013 over Park-line in de categorie Parkeren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 15 maart heb ik mijn auto geparkeerd in een zone wat altijd “betaald” parkeren is geweest. Blijkbaar is dit sinds kort veranderd in een vergunninghouders plek. Dit niet wetende, daar dus geparkeerd omdat er ook een bord van Parkline bij stond, dacht dus dat de mogelijkheid om per minuut te betalen daar gewoon nog steeds bestond.Naar het nummer van parkline gesmst en dus aangemeld.En na een uurtje afgesmst en dus afgemeld. Nu kreeg ik daarop enkel een melding (pas toen ik me afmeldde)dat ik was aangemeld en tevens afgemeld, omdat AANMELDEN niet mogelijk was!? Maar nu een aantal maanden later krijg ik dus een parkeer rekening van 12,50 euro omdat ik dus (volgens Parkline) blijkbaar zonder het te weten me automatisch aangemeld had voor een dagkaart. Want de mogelijkheid om per minuut te parkeren daar bestaat niet en de mogelijkeid om een dagkaart aan te schaffen wel. Zij gaan er dan automatisch vanuit dat je dat wil als je je aanmeld.
Ik wist dit niet en dit is mij ook nooit verteld, niet via een brief of telefonisch of toen ik mij aanmeldde als lid van Parkline

Gewenste Oplossing:

Geld terug van de dagkaart.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Park-line nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ari19751975