Klacht: Betaald, maar geen levering en niet bereikbaar

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan mij aansluiten bij een eerdere klacht. Ik heb drie weken geleden een parasol besteld. Ik kreeg hiervan een bevestigingsmail, maar daarna niets meer. Intussen is de website offline, de link in de mail loopt dood. Koopjespalace is niet meer bereikbaar. De betaling gebeurde op naam van BORANI Woerden.

Gewenste Oplossing:

Geld terug OF levering van de bestelde goederen in juni.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over koopjespalace.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over koopjespalace.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ToRo73