Klacht: Betaald en niet geleverd.

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij deze site niks bestellen. Ben opgelicht voor 256 euro. Ik hen besloten om aangifte te gaan doen bij de politie en deze zaak in behandeling laten nemen door mijn advocaat. Want ik wil mijn horloges of geld terug gestort. Deze mensen moeten gewoon terecht gewezen worden die Mike en Jason. DIT MOET STOPPEN. Graag lotgenoten zodat we er ook een zaak van kunnen gaan maken in de media.
Alvast bedankt. Ik ben een pittbull als ik ne ergens inbijt laat ik niet meer los .

Gewenste Oplossing:

Geld terug of levering

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Replicahorlogesonline.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Replicahorlogesonline.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Replicahorlogesonline.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door José Wirken