Klacht: Betaald, bestelling gedeeltelijk ontvangen

op 18 juli 2019 over Mooiebetaalbarekleding.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin mei 3 jurkjes besteld met levertijd van 10 werkdagen. Na 4 weken nog niets ontvangen, maar wel betaald. Na diverse mails gestuurd en in mijn laatste email aangegeven dat ik als ik mijn bestelling die week niet binnen zou hebben ik graag mijn geld terug wilde. Begin juli ontving ik pakket met 2 van de 3 bestelde jurkjes. Wederom diverse mails hierover gestuurd maar er wordt helemaal niet meer gereageerd. Ik raad iedereen aan hier nooit iets te bestellen. Kost hoop energie en het levert niets op.

Gewenste Oplossing:

Voor mezelf zou ik graag mijn geld terug willen en hoop dat de website van dit bedrijf uit de lucht wordt gehaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mooiebetaalbarekleding.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mooiebetaalbarekleding.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sab1971