Klacht: Bestrating varenstraat 29..hoek mirtestraat…

op 19 februari 2018 over gemeente Nijmegen in de categorie Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Losliggende tegels… en ongelijke bestrating scheef… dat mensen daardoor vallen…struikelen… is mij ook overkomen…gisteren avond kwart voor 8.. liep onderweg naar en plotseling uits niets gevallen.. vondt heel.raar… dit is mij nooit overkomen.. hebt er een gezwinkte enkel aan overgehouden.. en schaafwond..hoorde ook meerdere malen van andere mensen die op het zelfde plek waar ik ben gevallen… meerdere mensen een ongelukje hebben gehad net als mij… hopelijk wordt dit probleem snel.opgelost…

Gewenste Oplossing:

Goede bestrating en geen losliggende tegels... en geen rechte straat alles ongelijk is.. hopelijk wordt hier wat aangedaan.. met vriendelijke groet... v.markovic

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over gemeente Nijmegen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over gemeente Nijmegen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door V.markovic