Klacht: Bestelnummer 1972600_30253 restitutie

op 18 juli 2012 over Ticketloket.com in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In Januari 2012 heb ik kaarten voor het concert van 8 juni van Guus Meeuwis gekocht. Deze kaarten kom ticketloket uiteindelijk niet leveren. Hierover kreeg ik 7 dagen voor het concert bericht. Ik kon toen of voor een andere datum kiezen of voor restitutie. Ik heb voor het laatste gekozen. Op de site staat vermeld dat je binnen 30 dagen na restitutie je geld terug krijgt op de rekening waarvan het is afgeschreven. Tot op heden heb ik mijn bedrag van 197,50 nog niet terug gekregen. Op mijn vragen die ik via het daarvoor bestemde formulier op de site heb ingevuld is na de afgesproken 2-3 werkdagen nog geen antwoord gekomen.

Gewenste Oplossing:

Graag wil ik zsm mijn 197,50 terug op rekening 129211273.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Ticketloket.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Ticketloket.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Ticketloket.com

Heeft op 08 september 2012 om 16:34 geantwoord

Geboden Oplossing:

Inmiddels is per mail contact opgenomen met de klant en is de klacht opgelost.

Alle klachten die gemeld zijn door wendystel