Klacht: Bestelling wordt niet geleverd en ik krijg geen contact

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 13 december heb ik een PS4 pro besteld. Ik heb bericht gekregen dat de bestelling is ontvangen. Sindsdien is het stil geworden. Ik heb diverse malen de klantenservice gebeld maar ik krijg nooit iemand aan de lijn. Op mijn mail krijg ik geen antwoord. Ik vertrouw de situatie niet meer en heb vandaag mijn bestelling geannuleerd. Ik wil graag jullie hulp in het terugkrijgen van het door bij betaalde bedrag!

Gewenste Oplossing:

Bevestiging van de annulering en mijn geld retour binnen 1 week

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Spelcomputerkopen.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Spelcomputerkopen.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door HE van Dijk