Klacht: Bestelling onterecht afgewezen door Experian

op 23 juni 2016 over Experian in de categorie Financieel Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb via gsmeasy.nl een Smartphone besteld. Alles ging netjes, maar een dag later krijg ik bericht dat mijn bestelling is afgewezen door experian omdat ik niet kredietwaardig ben. Dit is complete onzin aangezien ik nog nooit in mijn leven een betaling gemist heb.

Gewenste Oplossing:

Als ik excuses krijg voor het ongemak dat ze veroorzaken, voor het bevuilen van mijn naam/reputatie en wanneer mijn gegevens zijn verwijderd aangezien ik wel kredietwaardig ben

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Experian over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Mrowen