Klacht: Bestelling nooit aangekomen

op 23 mei 2020 over nu.nl in de categorie Websites - Nieuws

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de NuShop van nu.nl 3 mei sago palmen besteld voor moederdag. Tot nu toe nooit bezorgd. Proberen contact te krijgen met nushop maar blijkt lastig, bellen lukt niet, paar keer mailen en maar 1x antwoord met waarin aangegeven word dat ze kunnen zien dat de bezorging aan zou zijn gekomen? En als dat niet was nog een x moet mailen. Ik geef heel duidelijk aan in mijn vorige mails niks te hebben ontvangen!? Dus ik reageer op de mail dat dit nooit bezorgd is. Daarna geen reactie meer gekregen van ze. Normaal krijg je ook een mail wanneer ze iets verzenden, zodat je het kan volgen. Heb een mail gekregen met bedankt voor uw bestelling, maar erna niks meer vernomen over mijn bestelling. Alleen dat het betaald is en niks heb aangekregen.

Gewenste Oplossing:

Als er eens gereageerd word op mijn e-mails.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over nu.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over nu.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Manonb28