Klacht: Bestelling nog steeds niet binnen

op 28 september 2017 over import-vitamins in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling geplaatst bij import vitamins van melatonine 1 mg. Heb dit ook betaald E 30 via Ideal. Heb tot op heden nog steeds geen bestelling ontvangen. Heb al een contact formulier ingevuld een klachtenformulier ingevuld en via Facebook geprobeerd contact te leggen. Tot op heden nog niks.

Gewenste Oplossing:

Als ik me geld weer terug krijg dat heb ik ook aangegeven in het klachten formulier.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over import-vitamins

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over import-vitamins nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sam121980