Klacht: Bestelling niet ontvangen

op 04 november 2017 over Bestecanvas.nl in de categorie Fotoservice

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

9 dagen na dat ik een bestelling heb gedaan bij bestecanvas heb ik me bestelling nog niet ontvangen. Heb een mail gestuurd waarop ik terug kreeg dat me bestelling bij postnl ligt waarop ik dus postnl heb gebeld. Postnl vertelde mij dat ze de bestelling niet ontvangen hebben dus een klacht ingediend. Krijg geen contact meer met bestecanvas al meerdere mailtjes gestuurd maar helaas. Zou toch echt graag me geld terug willen. Wat een slecht bedrijf besteld daar nooit meer wat.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik me geld terug heb!

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bestecanvas.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bestecanvas.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Juudsjen