Klacht: Bestelling niet geleverd en niemand neemt contact op!

op 07 februari 2018 over Priceattack.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Inmiddels heb ik al 100 x gebeld om te achterhalen wat de status is van mijn bestelling. Tot op heden heb ik nog niks mogen vernemen vanuit Priceattack ondanks de belofte dat ik zou worden teruggebeld. Mijn bestelling zou op 15-1 worden verzonden (die ik al heb betaald), maar vreemd genoeg heb ik nog geen berichtgeving mogen ontvangen.

Dit bedrijf is echt een Schande en Dean de eigenaar neemt nooit contact op. Wat een corrupt bedrijf! Ik hoop dat niemand hier ooit nog eens iets besteld.

Gewenste Oplossing:

Zodra ik mijn product en of geld terug krijg!

Alle klachten die gemeld zijn door VirG