Klacht: Bestelling niet geleverd

op 25 mei 2020 over Check Die Deal in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een vloerwisser besteld op 28 april 2020. Deze zou op 21 april zijn verstuurd. Men zou een track en trace nummer naar mijn mailadres sturen maar deze is nooit ontvangen. Ik heb 2 weken geleden een mail gestuurd naar [email protected] maar nooit een reactie ontvangen. Ik heb vandaag weer een mail gestuurd naar ze.

Gewenste Oplossing:

Als mijn product geleverd wordt binnen 1 week of dat ik anders mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Check Die Deal

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Check Die Deal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Staat