Klacht: bestelling niet gekregen

op 31 juli 2017 over Afslankringen.nl in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb op 26-06 een bestelling geplaats en betaald omschrijving 35797550 het bedrag is 79,96 en is betaald op naam ruca sales ik heb meerdere malen gebeld krijg hun niet te pakken op het telefoonnummer wat er bij staat ik krijg wel mailtjes van hun met de mededeling dat ze het geld niet hebben ontvangen en als ik niet betaal dan komt er 40 euro kosten overheen nu vraag ik mij af waarom ze mijn bestelling niet opsturen aangezien ik al heb betaald ik kan mijn geld ook niet terug vragen aan gezien ik het zelf heb overgemaakt ze maken wel mooi reclame op Facebook en iedereen trapt er in

Gewenste Oplossing:

ik ben pas tevreden wanneer ik mijn bestelling of mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Afslankringen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Afslankringen.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jente12