Klacht: Bestelling na 3,5 week niet geleverd

op 04 juli 2017 over NuGezond.com in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 13-6 een bestelling geplaatst en 111 euro betaald nu (4-7)na diverse mails nog steeds niets ontvangen. Gevraagd om mijn geld terug te storten maar ook dat gebeurt niet. Het enige automatische antwoord wat je terug krijgt via de mail is dat ze erg druk zijn

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NuGezond.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NuGezond.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Balvers