Klacht: Bestelling klopt weer eens niet

op 08 april 2017 over Burger King in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zojuist bestelling doorgegeven bij de burgerking capelle oosterhof klopte weer eens niet bij thuiskomst en te lang wachten twee patat maat te klein en een shake die er niet bij zat kan niet even terug rijden anders kan ik alles wegdonderen dit is de tweede keer al voor mij even geen burgerking meer

Gewenste Oplossing:

Als het personeel beter te verstaan is en de juiste bestelling wordt doorgegeven

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Burger King

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Burger King nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Werkenvoorjegeld