Klacht: Bestelling is niet geleverd! Wat een drama dit bedrijf

op 12 februari 2018 over Priceattack.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Inmiddels heb ik al 100 x gebeld om te achterhalen wat de status is van mijn bestelling. Tot op heden heb ik, nadat ik een klacht op deze website heb geplaatst 1 reactie ontvangen dat mijn bestelling op 12 Januari is verzonden (volstrekte onzin). Mijn bestelling zou op 15-1 worden verzonden (die ik al heb betaald), maar vreemd genoeg heb ik dit nog niet in mijn bezit.

Dit bedrijf is echt een Schande en Dean de eigenaar neemt nooit contact op. Wat een corrupt bedrijf! Ik hoop dat niemand hier ooit nog eens iets besteld.

Ik heb mijn bestelling geannuleerd en wens nooit meer zaken te doen met deze organisatie! Vooralsnog heb ik geen reactie mogen ontvangen vanuit Priceattack.

Ik roep iedereen op tot een boycot voor dit bedrijf! Het is echt drama!!

Gewenste Oplossing:

Zodra ik mijn geld terug heb! Volgens mij bestellen ze alle producten via alibaba.

Alle klachten die gemeld zijn door VirG