Klacht: Bestelling heeft stautus geannuleerd naar wel geld afgeschreven

op 24 juli 2016 over Eastpak in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een bestellig gedaan bij eastpak. In mn account staat de bestelling op annulering. Dit ontdekt na betaling. Via ideal wel geld betaald. Geen orderbevestiging ontvangen. Maar nog steeds mn geld niet teruggestort gekregen. Meerdere malen gebeld. Telefoon wordt niet beantwoord. Continu een bandje. Meerdere malen gemaild wordt niet op geantwoord. Via Twitter is er gereageerd door eastpak maar toen ik vroeg om mn geld terug te krijgen heb ik niets meer gehoord.

Gewenste Oplossing:

Als ik mn geld terug krijg ben ik tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Eastpak

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Eastpak nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Speijer70