Klacht: Bestelling geplaatst op 19-04-2020 en nog steeds niks ontvangen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling geplaatst op 19 april en betaald. Echter was het artikel niet voorradig, maar er staat nu al meer dan 3 weken dat het artikel ingepakt is voor verzending, en ik heb nog steeds niks ontvangen. Ook via het contactformulier kom ik niet verder…

Gewenste Oplossing:

Als het pakket geleverd wordt, of ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tewauw.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tewauw.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JulietteLejeune