Klacht: bestelling geplaatst, betaald maar geen levering

op 18 mei 2019 over Trendywonen.nl in de categorie Online Woonwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 6 mei j.l. een wandklok besteld en betaald met ideal. De levertijd zou 3 tot 5 dagen zijn. Tot op heden nog niets ontvangen. E-mail gezonden en overeenkomst opgezegd en terugbetaling gevraagd. Wordt niet op gereageerd. Telefonisch ook niet bereikbaar of wordt niet opgenomen.Ik heb inmiddels wel aangifte gedaan van oplichting.

Gewenste Oplossing:

Terugbetaling van koopsom

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Trendywonen.nl nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Theo9177

3 maanden geleden - Op 28-5-2019 werd de koopsom teruggestort. De vele stappen, die ik ondernomen heb, hebben zijn vruchten afgeworpen.

Alle klachten die gemeld zijn door Theo9177