Klacht: Bestelling betaald krijg ik deurwaarder

op 10 augustus 2017 over Afslankringen.nl in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen mei heb ik een bestelling geplaatst en deze gelijk betaald met de verstrekte gegevens vermeld in hun gestuurde email. Een maand later krijg ik aanmaning dat ik deze niet heb betaald. Ik heb geprobeerd te bellen(meer dan 90min kosten telefoon over 80 euro) gemaild, Facebook bericht geen enkel antwoord. Tot op de dag van vandaag nemen ze geen contact op en kreeg vandaag een aanmaning van CIB (centraal Invorderig Bureau) om 90 euro te betalen. Dit bedrijf is echt een oplichterij!! Dit moet gewoon vermeld worden bij de politie. Als ik jullie was zou ik nooit NOOIT hier een bestelling plaatsen!!!! Dus pas op mensen!! Groetjes Alisa

Gewenste Oplossing:

Wanneer dit bedrijf functioneert als een bedrijf!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Afslankringen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Afslankringen.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M.A. Diafi