Klacht: Bestelling 5 Juni 2017 nog steeds niet binnen !!!!!!!!!

op 06 oktober 2017 over Toemen Modelbouw in de categorie Modelbouw

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bestelling gedaan op 5 Juni. Werd gezegd dat met maximaal 4 weken binnen is. Na 4 weken gebeld te hebben werd gezegd dat deel over 2 weken binnen komt en rest na 4 wkn. Ik blij dat deel net voor de vakantie zou komen. Niet dus !!!!!.
Weer gebeld na vakantie begin augustus en zouden het uitzoeken en teruggebeld worden. Niet dus. Tot op heden niks vernomen. Ga vandaag bellen dat het geld maar overgemaakt moet worden. Als ik het zo lees dan kan ik daar ook wel een tijd op wachten…….

Gewenste Oplossing:

Of nu binnen een week leveren en anders met 1,5 week geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Toemen Modelbouw

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Toemen Modelbouw nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Edward1969