Klacht: Bestelde artikelen, niet geleverd, geen geld terug

op 01 november 2017 over Fishbest.nl in de categorie Dierenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

AANGIFTE GEDAAN OP POLITIE.NL! Ik raad iedereen aan die benadeeld is door deze firma om hetzelfde te doen! Half juli een bestelling geplaatst, en nog steeds geen gehoor van de firma FISHBEST. Diverse mail en post verstuurd, geen reactie op de email en de post krijg je twee dagen later weer terug, geen brievenbus!! Ik raad aan om aangifte te doen op politie.nl.

Gewenste Oplossing:

Als ik het aankoop bedrag (incl verzendkosten) weer terug heb ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fishbest.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fishbest.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door TurboTwoTone