Klacht: Besteld product niet ontvangen

Enilrac op 03 maart 2021 over Kjekk.nl in de categorie Bakker

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In november 2020 heb ik een gepersonaliseerd sleutelrekje besteld én betaald. Inmiddels is het maart 2021 en ik heb nog steeds niets ontvangen.
Vanzelfsprekend heb ik continu contact gezocht met KJEKK, de ene keer zeiden ze dat het opgestuurd was en ze het na gingen kijken, een andere keer zouden ze het me nogmaals toesturen, maar allemaal niet gebeurd. Inmiddels reageren ze niet meer op de mail, beantwoorden de telefoon niet en hebben me, nadat ik dan maar via Facebook contact heb proberen te zoeken, geblokkeerd zodat ik geen berichten meer kan sturen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn bestelling op korte termijn ontvang en anders mijn geld gecrediteerd krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kjekk.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kjekk.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Enilrac