Klacht: besteld, betaald maar geen levering of reactie

op 11 juli 2017 over Bebeqo in de categorie Kinderen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 17 juni 2017 heb ik een trainingspotje (OK baby Pasha wc-potje blauw 8911) besteld en ook direct betaald. Deze was direct leverbaar volgens de site. Geen bevestigingsmail gekregen van de bestelling maar wel via mijn inlog gegevens bestelnummer kunnen vinden (200006037 ) Kreeg de dag erna een track en trace nummer dus was toch erg enthousiast. Helaas was dat snel over. Bij de DHL blijft staan de status staan op de planning wordt gemaakt. Meerdere mailtjes verstuurd met de vraag hoe of wat waarop geen enkel antwoord is gekomen. Toen maar gaan zoeken op internet wat nu te doen. Hopelijk kunnen jullie mij verder helpen.

Gewenste Oplossing:

Het trainingspotje asap of me geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Bebeqo in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Bebeqo een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bebeqo

Heeft op 11 juli 2017 om 12:07 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste,

Uw geld is terug betaald!
Controleer uw bank aub
-
-

Heeft op 12 juli 2017 om 13:12 geantwoord

Vind het erg jammer dat ik eerst een klacht moest doen alvorens ik me geld terug kreeg. De reden waarom ik het product niet heb gekregen is mij geheel onduidelijk. Plus excuses zou niet geheel misplaatst zijn.

Alle klachten die gemeld zijn door jacqie76