Klacht: Beschikking over toilet

op 18 juni 2019 over Burger King in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was maandag 17 Junie bij jullie ik vroeg heel vriendelijk of ik naar de wc mocht toen werd er tegen mij gezegt dat er geen klanten wc was, ik zie heel vriendelijk dat ik medici probleem heb en dat ik een kaartje heb( die heb ik gekregen van het ziekenhuis) daar staat op ; de houder van deze kaart heeft om een medische reden snel de beschikking over toiletruimte nodig. En dat betekent dat je die persoon niet mag weigeren. Maar dat werd wel gedaan. Daar door heb ik heel veel last gekregen omdat ik niet snel naar de wc mocht

Ik vind dit heel erg en ik vind dat hier wat aan gedaan moet worden!

Gewenste Oplossing:

Als ik niet word geweigerd om gebruik te mogen maken van de wc. Dat er geen mensen worden geweigerd met een medische reden en die beschikken over een pasje.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Burger King

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Burger King nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door A.kamma