Klacht: beschermhoesje Samsung Galaxy Ace

op 30 juni 2012 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 2 juni 2012 een beschermhoesje gekocht voor de Samsung Galaxy Ace. Nu zijn er al 2 steuntjes afgebroken. Ik ben naar de tmobile winkel in Weert geweest erg vriendelijk personeel hebben ze daar niet, moet een half uur wachten omdat de bedrijfsleider boodschappen aan het doen is bij Albert Heijn en als hij binnenkomt gaat hij eerst koffie drinken. Verkoper gaat hem halen en de bedrijfsleider kijkt nog niet en geeft gelijk aan dat wordt niet vergoed. Nu vraag ik mij het volgende af. Ik koop een Muvit Slim Case Black + Display Folie voor de Samsung S5830 Galaxy Ace 20,00 euro heb ik ervoor betaald en binnen een maand stuk dit mag toch zeker niet gebeuren. Anders verkopen jullie rommel. slechte kwaliteit.

Gewenste Oplossing:

Ik had graag een nieuw hoesje voor deze telefoon. En anders had ik graag mijn 20,00 euro terug.

Alle klachten die gemeld zijn door thbeerents