Klacht: beschadigde schoenen.

op 07 juli 2016 over Hugo Boss in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zondag 3JUL 2016 heb ik bij de hugo boss winkel aan de Leidsestraat 1.-3 schoenen gekocht, deze bleken echter thuis beschadigd te zijn omdat de winkel een rustige licht spot heeft was dit niet duidelijk te zien.

Ik heb direct na het ontdekken de betreffende filiaal gebeld en mijn klacht beschreven, Ik kreeg een jongeman aan de lijn genaamd Hakim, deze jongeman was van overtuigd dat de schoenen niet gedragen zijn,zolen waren erg vies en er zijn tekens van viesheid op de schoenen. Hij wou de schoen heel graag zien dus ik heb mijn vrouw gevraagd om de volgende dag ( Maandag 04Jul 2016 langs te gaan ) dit is ook gebeurd, de zelfde jongeman meld zonder enige onderzoek dat het naar zijn MENING gewoon is en dat het voorkomt dat tijdens het passen dit wel kan voorkomen, en dat de schoenen in de aanbieding zijn, enige oplossing die hij aanbood was een tegoed bon, voor een fout die Hugo boss zelf heeft gemaakt?

Ik ben al heel erg lang klant bij de Hugo Boss zowel in de winkel als online en heb dit nog nooit mogen ervaren gelukkig, maar zijn antwoord is buitengewoon ongepast en niet acceptabel.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag zien dat de klacht serieus wordt opgenomen en dat er een gepast oplossing komt, tevens heb ik mijn laten leren dat deze schoen overal is uitverkocht wat ik erg jammer vindt, aangezien ik deze model wel in mijn collectie wil houden is een extra korting op zijn plaats.

zie de bijlage foto`s van de schade,.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hugo Boss

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hugo Boss nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hugo011