Klacht: Benelux korting

op 20 februari 2018 over Direct Solutions in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Net werd ik telefonisch en anoniem gecontacteerd door een incassobureau. De vrouw aan telefoon gaf me aan een openstaande rekening te hebben bij Benelux Korting.
Het zou gaan om 94euro, welk intussen opgelopen zou zijn tot 180euro. Meermaals zou men mij betalingsherrinneringen verzonden hebben naar mijn thuisadres, op geen enkel moment heb ik een schriftelijke melding ontvangen. Ik ben nooit ingegaan op aanbiedingen van Benelux Korting en begrijp niet vanwaar dit bedrijf het haalt om me ook maar iets aan te rekenen.
Bij nazicht online ben ik niet de eerste die dit voor had.

Gewenste Oplossing:

Wanneer deze zo gezegde openstaande schuld te niet gedaan wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Direct Solutions

Alle klachten die gemeld zijn door jmergits