Klacht: BEN VERBRAND DOOR DE WONDER PATCH

op 09 augustus 2017 over Afslankringen.nl in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb afslank pillen gekregen waarvan de etiket is afgehaalt, dus ik heb wat geslikt wat niet zeker is wat het is, met het idee dat het garcina is, daarnaast heb ik een bestelling gekregen die ik niet eens bestelt heb, en ik krijg mailtje dat ik moet betalen en ik heb wonder patch gekregen die mijn buik heeft verbrand, ik eis me geld terug en schadevergoeding!!!!!!!

Gewenste Oplossing:

Ik eis me geld terug en schadevergoeding!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Afslankringen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Afslankringen.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Firoeza@gmail.com