Klacht: beloofde toebehoren horloge en oordpjes

op 09 juni 2021 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind mei dit een Galaxy Z Flod 2 5G Tot op heden nog steeds niet mijn beloofde horloge oordopjes bij de aankoop van een Galaxy Z Flod 2 5G niet ontvangen. Bij de winkel in Assen waar ik het toestel had gekocht zeggen zij dat zij geen invloed hadden voor de afwikkeling. Ik ben reeds jaren een trouwe klant van T-mobile en verwacht dan ook een oplossing te vinden, Een toestel van 1.600,- euro verwacht je wel enige service van t-mobile.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als mijn verzoek wordt ingewilligd en overeenkomstig het toestel had gekocht met de beloofde horloge oordopjes zoals in hun reclame is aangeboden,

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over T-Mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sias