Klacht: Bellen onder het rijden, programma ontvoert!

op 09 mei 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoe kan het zijn dat in een tv programma ontvoerd en medewerker bellend achter het stuur zit en met hoge snelheid over de snelweg rijd. Dit mag volgens mij niet en staan zeer hoge bekeuringen op? Volgens mij hoofd een misdaad programma het goede voorbeeld te geven. Dit kan niet op tv in een tijd dat het ook anders kan!

Gewenste Oplossing:

Als ik reactie krijg en jullie er voor zorgen dat te niet meer voor komt op tv.
Goed voorbeeld?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Patrick Jansen