Klacht: Belazerd de boel…

op 27 april 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik word steeds meer ziek van ea sports..
De verhouden in packs kloppen voor gene meter… ik heb 2 accounts waarvan k afentoe s op die van mijn vriendin speel. Bij haar 50 euro erin gegooid krijg de ziekste informs en spelers.. mijn account 400 euro gedropt alles wat k kreeg een walk out van 60K… wtf. Bovendien mijn eigen account kom ik niet verder dan div 6. Bij die van mijn vriendin moeiteloos naar div 3.. dus waar ligt dat aan??? Puntje bij paaltje mijn account lijkt vervloekt. Ea bedonderd de boel hier dik mee gewoon niet meer leuk….

Gewenste Oplossing:

Als alles eens normaal eerlijk werd gedaan.. naar mijn mening bezeikt ea de mensen gewoon. Ook zoiets mijn account 2e helft mijn verdediging doet wat die wilt.. bij mijn vriendin der account daar gene last van en instellingen zijn het zelfde?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maikel1989